visitekaartjes doosje ~ Gratis Visitekaartjes

visitekaartjes doosje


Visitekaartjes doosjes zijn heel erg handig en ze zien er dan ook nog eens heel leuk uit. Niet alleen de visitekaartjes vertellen iets over je bedrijf. Door een origineel doosje uit te kiezen dat er stijlvol uitziet kan je de geïnteresseerde mensen helemaal inpalmen. Je kunt ze in verschillende maten en vormen verkrijgen. Kleur speelt in de marketing ook een grote rol. De kleuren moeten passen bij je beroep of er helemaal uitspringen. Een begrafenisondernemer kan moeilijk een visitekaartjesdoosje in zijn bezit hebben dat er fleurig en kleurrijk uitziet. Een schilder daarentegen of architect mag zich wel al iets specialer en dus gewaagder uiten. Vooral voor architecten is dit heel belangrijk. Zo’n doosje straalt de creativiteit en de stijl van de architect uit. Een architect dat van design gebouwen zou volgens mij eerder een metalen design visitekaartjes doosje bij zich dragen. Bij een schilder past een doosje met kleurtjes in de verfstijl.



Nog een voordeel van de visitekaartjes doosjes is je kunt de kaartjes overal meenemen zonder dat ze rondverspreidt in je jaszak, aktetas of handtas geraken. In een kaartdoosje kunnen de visitekaartjes ook niet geschonden worden en blijven ze lang netjes.

Gratis visitekaartjes doosje

Natuurlijk als je een echt goedkoop maar toch stijlvol doosje wil kun je er altijd zelf eentje maken. Je kan er een uit karton of hard papier vouwen. Dan bekom je een soot elastiek mapje in het mini heel elegant en schattig. Je kan het materiaal in een fel kleurtje kiezen om het een beetje op te fleuren. Je kan er ook je logo op drukken voordat je het plooit.